\require{AMSmath} Matrix met inverteerbare A en B Gegeven: als A en B inverteerbaar zijn en A=-B, dan is (A+B) inverteerbaar.Volgens mij klopt dit niet en ik moet een tegenvoorbeeld geven als het niet klopt, maar ik weet niet hoe en welk tegenvoorbeeld ik hier kan geven.Alvast bedankt voor de hulp! Jade L Student universiteit België - zondag 22 november 2020 Antwoord Als $A=-B$ dan is $A+B$ toch de nulmatrix? Neem voor $B$ een willekeurige inverteerbare matrix. kphart zondag 22 november 2020 Re: Matrix met inverteerbare A en B ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: als A en B inverteerbaar zijn en A=-B, dan is (A+B) inverteerbaar.Volgens mij klopt dit niet en ik moet een tegenvoorbeeld geven als het niet klopt, maar ik weet niet hoe en welk tegenvoorbeeld ik hier kan geven.Alvast bedankt voor de hulp! Jade L Student universiteit België - zondag 22 november 2020
Jade L Student universiteit België - zondag 22 november 2020
Als $A=-B$ dan is $A+B$ toch de nulmatrix? Neem voor $B$ een willekeurige inverteerbare matrix. kphart zondag 22 november 2020
kphart zondag 22 november 2020
©2001-2024 WisFaq