\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 45475 Re: Differentiaalvgln van de tweede orde Als ik eenmaal afleid kom ik tot: y dy = 3sinx + constante dx Pieter 3de graad ASO - zaterdag 20 mei 2006 Antwoord Beste Pieter, Als y'' = 3.sin(x) dan is y' = 3òsin(x) dx = -3.cos(x) + c1. Op dezelfde manier integreer je nu y' om y te vinden. mvg, Tom td zaterdag 20 mei 2006 Re: Re: Differentiaalvgln van de tweede orde ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik eenmaal afleid kom ik tot: y dy = 3sinx + constante dx Pieter 3de graad ASO - zaterdag 20 mei 2006
Pieter 3de graad ASO - zaterdag 20 mei 2006
Beste Pieter, Als y'' = 3.sin(x) dan is y' = 3òsin(x) dx = -3.cos(x) + c1. Op dezelfde manier integreer je nu y' om y te vinden. mvg, Tom td zaterdag 20 mei 2006
td zaterdag 20 mei 2006
©2001-2025 WisFaq