\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 90757 Re: Re: Differentiëren van een natuurlijke logaritme Klopt het wat ik ben uitgekomen? Ik weet niet echt hoe het daarna moet worden opgelost.... Ik heb er een plaatje bij gestuurd. Melike Student universiteit België - donderdag 22 oktober 2020 Antwoord Je zou met $1-x$ moeten vermenigvuldigen. Er valt dan ook nog 't een en 't ander weg zodat je toch iets moois krijgt.$\eqalign{ & f'(x) = \frac{1}{{\frac{{1 + x}}{{1 - x}}}} \cdot \frac{2}{{\left( {1 - x} \right)^2 }} \cr & f'(x) = \frac{{1 - x}}{{1 + x}} \cdot \frac{2}{{\left( {1 - x} \right)^2 }} \cr & f'(x) = \frac{1}{{1 + x}} \cdot \frac{2}{{1 - x}} \cr}$One step beyond... WvR donderdag 22 oktober 2020 Re: Re: Re: Differentiëren van een natuurlijke logaritme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt het wat ik ben uitgekomen? Ik weet niet echt hoe het daarna moet worden opgelost.... Ik heb er een plaatje bij gestuurd. Melike Student universiteit België - donderdag 22 oktober 2020
Melike Student universiteit België - donderdag 22 oktober 2020
Je zou met $1-x$ moeten vermenigvuldigen. Er valt dan ook nog 't een en 't ander weg zodat je toch iets moois krijgt.$\eqalign{ & f'(x) = \frac{1}{{\frac{{1 + x}}{{1 - x}}}} \cdot \frac{2}{{\left( {1 - x} \right)^2 }} \cr & f'(x) = \frac{{1 - x}}{{1 + x}} \cdot \frac{2}{{\left( {1 - x} \right)^2 }} \cr & f'(x) = \frac{1}{{1 + x}} \cdot \frac{2}{{1 - x}} \cr}$One step beyond... WvR donderdag 22 oktober 2020
WvR donderdag 22 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq