\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89751 Re: Deelexamen logaritmen (89-90) Ik loop vast zijn mijn stappen goed? 2log(p-1)+b=(2log(p-1)/2log(2-1))+b 2log(p-1)+b=-2log(p-1)+b mboudd Leerling mbo - donderdag 30 april 2020 Antwoord Ok. Trek nu links en rechts $b$ af! Je krijgt: $ \eqalign{ & {}^2\log (p - 1) = - {}^2\log (p - 1) \cr & 2 \cdot {}^2\log (p - 1) = 0 \cr & {}^2\log (p - 1) = 0 \cr} $ En dan verder? WvR donderdag 30 april 2020 Re: Re: Deelexamen logaritmen (89-90) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik loop vast zijn mijn stappen goed? 2log(p-1)+b=(2log(p-1)/2log(2-1))+b 2log(p-1)+b=-2log(p-1)+b mboudd Leerling mbo - donderdag 30 april 2020
mboudd Leerling mbo - donderdag 30 april 2020
Ok. Trek nu links en rechts $b$ af! Je krijgt: $ \eqalign{ & {}^2\log (p - 1) = - {}^2\log (p - 1) \cr & 2 \cdot {}^2\log (p - 1) = 0 \cr & {}^2\log (p - 1) = 0 \cr} $ En dan verder? WvR donderdag 30 april 2020
WvR donderdag 30 april 2020
©2001-2024 WisFaq