\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89752 Re: Re: Deelexamen logaritmen (89-90) 20=p-11=p-1p=22log(p-1)+b=32log1+b=3b=3-2log1Is 2log(1)=0? mboudd Leerling mbo - donderdag 30 april 2020 Antwoord Je moet wel de rekenregels leren! Zie rekenregels voor logaritmen voor een overzicht.Volgens de hoofdregel:${}^g\log (x) = y \Leftrightarrow g^y = x$Is ${}^2\log (1) = 0$? Ja, want $2^0 = 1$.Dus $p=2$ en $b=3$. Opgelost! WvR donderdag 30 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
20=p-11=p-1p=22log(p-1)+b=32log1+b=3b=3-2log1Is 2log(1)=0? mboudd Leerling mbo - donderdag 30 april 2020
mboudd Leerling mbo - donderdag 30 april 2020
Je moet wel de rekenregels leren! Zie rekenregels voor logaritmen voor een overzicht.Volgens de hoofdregel:${}^g\log (x) = y \Leftrightarrow g^y = x$Is ${}^2\log (1) = 0$? Ja, want $2^0 = 1$.Dus $p=2$ en $b=3$. Opgelost! WvR donderdag 30 april 2020
WvR donderdag 30 april 2020
©2001-2024 WisFaq