\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89736 Re: Deelexamen 89-90 Ok f(-1)=-b+cLim x van boven tot 2 f(x) is dat gelijk aan f(2)? mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020 Antwoord Nee,$$\lim_{x\downarrow2}f(x) = \lim_{x\downarrow 2} x^2-2x+3$$en die moet gelijk zijn aan $f(2)$. kphart woensdag 29 april 2020 Re: Re: Deelexamen 89-90 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok f(-1)=-b+cLim x van boven tot 2 f(x) is dat gelijk aan f(2)? mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
Nee,$$\lim_{x\downarrow2}f(x) = \lim_{x\downarrow 2} x^2-2x+3$$en die moet gelijk zijn aan $f(2)$. kphart woensdag 29 april 2020
kphart woensdag 29 april 2020
©2001-2024 WisFaq