\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89737 Re: Re: Deelexamen 89-90 Het was a=-3(sorry) Lim Boven tot2(x2-2x-3)=f(2) -7=2b+c Limboven tot -1f(x)=f(1) -b+c=-4 -7=2b+c -4=-b+c- -3=3b$\Rightarrow$b=-1 Hoe bereken ik c want als ik een van de twee gebruik klopt het niet met het antwoordmodel. Ps:(of is mijn b toevallig goed?) mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020 Antwoord Je hebt verkeerd ingevuld: $\lim_{x\downarrow2}f(x)=4-4-3=-3$ en $f(2)=2b+c$. Ook: $\lim_{x\downarrow-1}f(x)=-b+c$ en $f(-1)=1+2-3=0$. kphart woensdag 29 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het was a=-3(sorry) Lim Boven tot2(x2-2x-3)=f(2) -7=2b+c Limboven tot -1f(x)=f(1) -b+c=-4 -7=2b+c -4=-b+c- -3=3b$\Rightarrow$b=-1 Hoe bereken ik c want als ik een van de twee gebruik klopt het niet met het antwoordmodel. Ps:(of is mijn b toevallig goed?) mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
Je hebt verkeerd ingevuld: $\lim_{x\downarrow2}f(x)=4-4-3=-3$ en $f(2)=2b+c$. Ook: $\lim_{x\downarrow-1}f(x)=-b+c$ en $f(-1)=1+2-3=0$. kphart woensdag 29 april 2020
kphart woensdag 29 april 2020
©2001-2024 WisFaq