\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89699 Re: Re: Examenvraag 82-83 (5) Volgende vraag b. krijg ik een ander antwoord als het model.Bereken p als de lijn l het vlak V snijdt onder een hoek van 45°Nv=(1,1,p) en rvl=(1,0,0).sin$\Phi$= 1/√(1+1+p2)·1=√2/2√2√(2+p2)=42(2+p2)=162p2=12P=√6 v p=-√6Het model geeft p=0 mboudd Leerling mbo - zaterdag 25 april 2020 Antwoord Die $4$ klopt niet!$\eqalign{ & \frac{1}{{\sqrt {p{}^2 + 2} }} = \frac{{\sqrt 2 }}{2} \cr & \sqrt 2 \cdot \sqrt {p{}^2 + 2} = 2 \cr}$Dan lukt het wel... WvR zaterdag 25 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgende vraag b. krijg ik een ander antwoord als het model.Bereken p als de lijn l het vlak V snijdt onder een hoek van 45°Nv=(1,1,p) en rvl=(1,0,0).sin$\Phi$= 1/√(1+1+p2)·1=√2/2√2√(2+p2)=42(2+p2)=162p2=12P=√6 v p=-√6Het model geeft p=0 mboudd Leerling mbo - zaterdag 25 april 2020
mboudd Leerling mbo - zaterdag 25 april 2020
Die $4$ klopt niet!$\eqalign{ & \frac{1}{{\sqrt {p{}^2 + 2} }} = \frac{{\sqrt 2 }}{2} \cr & \sqrt 2 \cdot \sqrt {p{}^2 + 2} = 2 \cr}$Dan lukt het wel... WvR zaterdag 25 april 2020
WvR zaterdag 25 april 2020
©2001-2024 WisFaq