\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89698 Re: Examenvraag 82-83 (5) Ik krijg:x=$\lambda$y=1z=1Als ik dit invul dan krijg ik:$\lambda$+1+p=3p=2-$\lambda$En nu? mboudd Leerling mbo - vrijdag 24 april 2020 Antwoord Je zou $\lambda$ moeten uitdrukken in $p$ en dat invullen in de vectorvoorstelling van $l$.$\eqalign{ & V:x + y + pz = 3 \cr & l:\left( {\matrix{ x \cr y \cr z \cr } } \right) = \left( {\matrix{ 0 \cr 1 \cr 1 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr 0 \cr 0 \cr } } \right) \cr & \lambda + 1 + p \cdot 1 = 3 \cr & \lambda = - p + 2 \cr & S\left( { - p + 2,1,1} \right) \cr}$Dat zou het moeten zijn! WvR zaterdag 25 april 2020 Re: Re: Examenvraag 82-83 (5) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg:x=$\lambda$y=1z=1Als ik dit invul dan krijg ik:$\lambda$+1+p=3p=2-$\lambda$En nu? mboudd Leerling mbo - vrijdag 24 april 2020
mboudd Leerling mbo - vrijdag 24 april 2020
Je zou $\lambda$ moeten uitdrukken in $p$ en dat invullen in de vectorvoorstelling van $l$.$\eqalign{ & V:x + y + pz = 3 \cr & l:\left( {\matrix{ x \cr y \cr z \cr } } \right) = \left( {\matrix{ 0 \cr 1 \cr 1 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr 0 \cr 0 \cr } } \right) \cr & \lambda + 1 + p \cdot 1 = 3 \cr & \lambda = - p + 2 \cr & S\left( { - p + 2,1,1} \right) \cr}$Dat zou het moeten zijn! WvR zaterdag 25 april 2020
WvR zaterdag 25 april 2020
©2001-2024 WisFaq