\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89656 Re: Breuken Klopt het dan dat ik uitkom op de oplossingen x=37.35 en x=42.65?Alvast bedankt! Raïsa Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 april 2020 Antwoord Hallo Raïsa,Ik kom uit op iets anders:5(x+2)2 = 3·155(x+2)2 = 45(x+2)2 = 9x+2=-3 of x+2=3x=-5 of x=1OK zo? GHvD maandag 20 april 2020 Re: Re: Breuken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt het dan dat ik uitkom op de oplossingen x=37.35 en x=42.65?Alvast bedankt! Raïsa Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 april 2020
Raïsa Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 april 2020
Hallo Raïsa,Ik kom uit op iets anders:5(x+2)2 = 3·155(x+2)2 = 45(x+2)2 = 9x+2=-3 of x+2=3x=-5 of x=1OK zo? GHvD maandag 20 april 2020
GHvD maandag 20 april 2020
©2001-2024 WisFaq