\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89587 Re: Re: Re: Gedeelte van examenvraag mbo 78-79 (2) Hoe werk je dat uit: (m+21/2)(1,2,0)? mboudd Leerling mbo - zaterdag 11 april 2020 Antwoord $\begin{array}{l} l:\left( {\begin{array}{*{20}c} x \\ y \\ z \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 0 \\ 3 \\\end{array}} \right) + \left( {\mu + 2\frac{1}{2}} \right)\left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\ 1 \\\end{array}} \right) \\ l:\left( {\begin{array}{*{20}c} x \\ y \\ z \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 0 \\ 3 \\\end{array}} \right) + 2\frac{1}{2}\left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\ 1 \\\end{array}} \right) \\ \end{array}$Ik zal alles nog wel een keer in één antwoord zetten! WvR zaterdag 11 april 2020 Re: Re: Re: Re: Gedeelte van examenvraag mbo 78-79 (2) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe werk je dat uit: (m+21/2)(1,2,0)? mboudd Leerling mbo - zaterdag 11 april 2020
mboudd Leerling mbo - zaterdag 11 april 2020
$\begin{array}{l} l:\left( {\begin{array}{*{20}c} x \\ y \\ z \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 0 \\ 3 \\\end{array}} \right) + \left( {\mu + 2\frac{1}{2}} \right)\left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\ 1 \\\end{array}} \right) \\ l:\left( {\begin{array}{*{20}c} x \\ y \\ z \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 0 \\ 3 \\\end{array}} \right) + 2\frac{1}{2}\left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\ 1 \\\end{array}} \right) \\ \end{array}$Ik zal alles nog wel een keer in één antwoord zetten! WvR zaterdag 11 april 2020
WvR zaterdag 11 april 2020
©2001-2024 WisFaq