\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89582 Re: Re: Gedeelte van examenvraag mbo 78-79 (2) Als ik dit gelijk stel aan d(B,P) krijg ik 6m-8l+15=0 hoe kan ik hier mee verder? Of is dit fout? mboudd Leerling mbo - zaterdag 11 april 2020 Antwoord Ik kreeg $6\lambda = 6\mu + 15$. Daarmee kan je $\lambda$ uitdrukken in $\mu$:$\lambda = \mu + 2\frac{1}{2}$Als je dat dan invult bij $\beta$?$\beta:\left( {\begin{array}{*{20}c} x \\ y \\ z \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 0 \\ 3 \\\end{array}} \right) + \left( {\mu + 2\frac{1}{2}} \right)\left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\ 1 \\\end{array}} \right)$Uitgewerkt geeft dat een vectorvoorstelling van de gevraagde lijn. WvR zaterdag 11 april 2020 Re: Re: Re: Gedeelte van examenvraag mbo 78-79 (2) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik dit gelijk stel aan d(B,P) krijg ik 6m-8l+15=0 hoe kan ik hier mee verder? Of is dit fout? mboudd Leerling mbo - zaterdag 11 april 2020
mboudd Leerling mbo - zaterdag 11 april 2020
Ik kreeg $6\lambda = 6\mu + 15$. Daarmee kan je $\lambda$ uitdrukken in $\mu$:$\lambda = \mu + 2\frac{1}{2}$Als je dat dan invult bij $\beta$?$\beta:\left( {\begin{array}{*{20}c} x \\ y \\ z \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 0 \\ 0 \\ 3 \\\end{array}} \right) + \left( {\mu + 2\frac{1}{2}} \right)\left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 2 \\ 0 \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ 0 \\ 1 \\\end{array}} \right)$Uitgewerkt geeft dat een vectorvoorstelling van de gevraagde lijn. WvR zaterdag 11 april 2020
WvR zaterdag 11 april 2020
©2001-2024 WisFaq