\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87787 Re: Differentieren Ja nu wel. Dank u. Ik heb dan de afgeleide van y=√(2cos2x). mboudd Leerling mbo - vrijdag 22 maart 2019 Antwoord Je kunt $y=\sqrt{2\cos^2(x)}$ schrijven als $y=\sqrt{2}·|\cos(x)|$. WvR vrijdag 22 maart 2019 Re: Re: Differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja nu wel. Dank u. Ik heb dan de afgeleide van y=√(2cos2x). mboudd Leerling mbo - vrijdag 22 maart 2019
mboudd Leerling mbo - vrijdag 22 maart 2019
Je kunt $y=\sqrt{2\cos^2(x)}$ schrijven als $y=\sqrt{2}·|\cos(x)|$. WvR vrijdag 22 maart 2019
WvR vrijdag 22 maart 2019
©2001-2024 WisFaq