\require{AMSmath} Differentieren De afgeleide van f(x)=√(1+cos2x) is:2·(-sin2x)/2√(1+cos2x)=-sin2x/√(1+cos2x)In het antwoord staat dit antwoord ook maar er staat of een andere mogelijkheid is: -√2sinxKan ik van mijn antwoord ook naar dit antwoord komen of moet je dan op een andere manier differentieren? mboudd Leerling mbo - vrijdag 22 maart 2019 Antwoord Er is een goniometrische identiteit die stelt:cos(2x) = 2cos2(x)-1Voordat je de afgeleide gaat bepalen kan je dat misschien eerst gebruiken?Goniometrie WvR vrijdag 22 maart 2019 Re: Differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De afgeleide van f(x)=√(1+cos2x) is:2·(-sin2x)/2√(1+cos2x)=-sin2x/√(1+cos2x)In het antwoord staat dit antwoord ook maar er staat of een andere mogelijkheid is: -√2sinxKan ik van mijn antwoord ook naar dit antwoord komen of moet je dan op een andere manier differentieren? mboudd Leerling mbo - vrijdag 22 maart 2019
mboudd Leerling mbo - vrijdag 22 maart 2019
Er is een goniometrische identiteit die stelt:cos(2x) = 2cos2(x)-1Voordat je de afgeleide gaat bepalen kan je dat misschien eerst gebruiken?Goniometrie WvR vrijdag 22 maart 2019
WvR vrijdag 22 maart 2019
©2001-2024 WisFaq