\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87530 Re: Examenopgave limiet berekenen Sorry maar ik ben alweer vergeten hoe je deze omvormt tot de standaardlimiet lim x\to0. sinx/x=1, ik zie bovendien lim x\toa niet lim\to0 staan mboudd Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019 Antwoord Maar ik zie ook x-a staan: \lim_{x\to a}\frac{\sin(x-a)}{x-a} is toch hetzelfde als \lim_{x\to 0}\frac{\sin x}{x} kphart woensdag 6 februari 2019 Re: Re: Examenopgave limiet berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry maar ik ben alweer vergeten hoe je deze omvormt tot de standaardlimiet lim x\to0. sinx/x=1, ik zie bovendien lim x\toa niet lim\to0 staan mboudd Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
mboudd Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Maar ik zie ook x-a staan: \lim_{x\to a}\frac{\sin(x-a)}{x-a} is toch hetzelfde als \lim_{x\to 0}\frac{\sin x}{x} kphart woensdag 6 februari 2019
kphart woensdag 6 februari 2019
©2001-2025 WisFaq