\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87551 Re: Re: Examenopgave limiet berekenen ik zit alleen met die 1/2 bij sin (1/2)(x-a)/(x-a) als ik probeer uit te werken: lim(x-a)2cos(1/2)(x+a)sin(1/2)sin(x-a)/(x-a) met de dubbelehoekformule sin2x=2sinxcosx lukt ook niet mboudd Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019 Antwoord Wat dacht je van $$ \lim_{x\to a}\frac{\sin\frac12(x-a)}{x-a} = \frac12\lim_{x\to a}\frac{\sin\frac12(x-a)}{\frac12(x-a)} $$ kphart woensdag 6 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zit alleen met die 1/2 bij sin (1/2)(x-a)/(x-a) als ik probeer uit te werken: lim(x-a)2cos(1/2)(x+a)sin(1/2)sin(x-a)/(x-a) met de dubbelehoekformule sin2x=2sinxcosx lukt ook niet mboudd Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
mboudd Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Wat dacht je van $$ \lim_{x\to a}\frac{\sin\frac12(x-a)}{x-a} = \frac12\lim_{x\to a}\frac{\sin\frac12(x-a)}{\frac12(x-a)} $$ kphart woensdag 6 februari 2019
kphart woensdag 6 februari 2019
©2001-2024 WisFaq