\require{AMSmath} Examenopgave limiet berekenen Ik loop vast bij het berekenen van de volgende limietBereken:lim (x\toa)(sinx-sina)/x-a=lim(x\toa)2cos1/2(x+a)sin1/2(x-a)/(x-a)=2cosa1/2sin(x-a)/(x-a)en nu? mboudd Leerling mbo - zondag 3 februari 2019 Antwoord Nu de standaardlimiet\lim_{x\to0}\frac{\sin x}{x}=1 toepassen. kphart zondag 3 februari 2019 Re: Examenopgave limiet berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik loop vast bij het berekenen van de volgende limietBereken:lim (x\toa)(sinx-sina)/x-a=lim(x\toa)2cos1/2(x+a)sin1/2(x-a)/(x-a)=2cosa1/2sin(x-a)/(x-a)en nu? mboudd Leerling mbo - zondag 3 februari 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 3 februari 2019
Nu de standaardlimiet\lim_{x\to0}\frac{\sin x}{x}=1 toepassen. kphart zondag 3 februari 2019
kphart zondag 3 februari 2019
©2001-2025 WisFaq