\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84661 Re: Re: Een breuk schrijven als Beste Oke, dat is al duidelijk. Helaas kom ik nog niet tot een resultaat. 7x/50 = 1+y Krijg ik toch geen uitkomst in. Ruud Student Hoger Onderwijs België - maandag 19 juni 2017 Antwoord Kijk ook naar het oorspronkelijke antwoord en deel $50$ door $7$ met rest: $$ \frac{50}{7}=7+\frac17 $$ kphart maandag 19 juni 2017 Re: Re: Re: Een breuk schrijven als ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Oke, dat is al duidelijk. Helaas kom ik nog niet tot een resultaat. 7x/50 = 1+y Krijg ik toch geen uitkomst in. Ruud Student Hoger Onderwijs België - maandag 19 juni 2017
Ruud Student Hoger Onderwijs België - maandag 19 juni 2017
Kijk ook naar het oorspronkelijke antwoord en deel $50$ door $7$ met rest: $$ \frac{50}{7}=7+\frac17 $$ kphart maandag 19 juni 2017
kphart maandag 19 juni 2017
©2001-2024 WisFaq