\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84663 Re: Re: Re: Een breuk schrijven als Beste Sorry, het ligt misschien aan de warmte maar hoe komt u aan 50/7? De vergelijking is toch 7/50= 1/x+ y Met vriendelijke groeten Ruud Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 20 juni 2017 Antwoord We hadden $$ \frac1{x+\frac1y} = \frac{14}{100} $$ dus $$ x+\frac1y=\frac{100}{14}=\frac{50}7 $$ kphart dinsdag 20 juni 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Sorry, het ligt misschien aan de warmte maar hoe komt u aan 50/7? De vergelijking is toch 7/50= 1/x+ y Met vriendelijke groeten Ruud Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 20 juni 2017
Ruud Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 20 juni 2017
We hadden $$ \frac1{x+\frac1y} = \frac{14}{100} $$ dus $$ x+\frac1y=\frac{100}{14}=\frac{50}7 $$ kphart dinsdag 20 juni 2017
kphart dinsdag 20 juni 2017
©2001-2025 WisFaq