\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84318 Re: Integreren meerdere functies ik heb als antwoord:eerst de int(sin2 (x) · cos(x)) dx en int(sec(x)) dx[ 1/3·sin3 x + C ] · [ ln(sec(x)+tan(x)) + C ]Kan dit wel correct zijn? Herman Ouder - zondag 23 april 2017 Antwoord Hallo Herman,f·g·h = 1/cos(x)·sin2(x)·cos(x) = sin2(x)∫f·g·h dx = ∫sin2(x) dx = ∫1/2-1/2cos(2x) dx =1/2x-1/4sin(2x) + CIngewikkelder hoeft het niet te zijn ... GHvD zondag 23 april 2017 Re: Re: Integreren meerdere functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb als antwoord:eerst de int(sin2 (x) · cos(x)) dx en int(sec(x)) dx[ 1/3·sin3 x + C ] · [ ln(sec(x)+tan(x)) + C ]Kan dit wel correct zijn? Herman Ouder - zondag 23 april 2017
Herman Ouder - zondag 23 april 2017
Hallo Herman,f·g·h = 1/cos(x)·sin2(x)·cos(x) = sin2(x)∫f·g·h dx = ∫sin2(x) dx = ∫1/2-1/2cos(2x) dx =1/2x-1/4sin(2x) + CIngewikkelder hoeft het niet te zijn ... GHvD zondag 23 april 2017
GHvD zondag 23 april 2017
©2001-2024 WisFaq