\require{AMSmath} Integreren meerdere functies f=1/cos(x)g=(sin(x))2h=cos(x)wat is de integraal van:int(f·g·h) dx Herman Ouder - zondag 23 april 2017 Antwoord Hallo Herman,Vereenvoudig eerst het product f·g·h, dan is integreren niet meer zo lastig, lijkt me.Oh ja, lees ook nog even de spelregels, met name punt 5 en 8. GHvD zondag 23 april 2017 Re: Integreren meerdere functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f=1/cos(x)g=(sin(x))2h=cos(x)wat is de integraal van:int(f·g·h) dx Herman Ouder - zondag 23 april 2017
Herman Ouder - zondag 23 april 2017
Hallo Herman,Vereenvoudig eerst het product f·g·h, dan is integreren niet meer zo lastig, lijkt me.Oh ja, lees ook nog even de spelregels, met name punt 5 en 8. GHvD zondag 23 april 2017
GHvD zondag 23 april 2017
©2001-2024 WisFaq