\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84319 Re: Re: Integreren meerdere functies Via de omgekeerde productregel is het ook op te lossen.Dan kom je bij de integraal x sin(x)cos(x) dx als f(x)=sin2(x) en g'(x)=1. Zeg het maar. Herman Ouder - zondag 23 april 2017 Antwoord Bedoel je partiële integratie? Kan ook, maar dat is nodeloos omslachtig. Wel een goede oefening natuurlijk, dus ga gerust je gang. GHvD zondag 23 april 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Via de omgekeerde productregel is het ook op te lossen.Dan kom je bij de integraal x sin(x)cos(x) dx als f(x)=sin2(x) en g'(x)=1. Zeg het maar. Herman Ouder - zondag 23 april 2017
Herman Ouder - zondag 23 april 2017
Bedoel je partiële integratie? Kan ook, maar dat is nodeloos omslachtig. Wel een goede oefening natuurlijk, dus ga gerust je gang. GHvD zondag 23 april 2017
GHvD zondag 23 april 2017
©2001-2025 WisFaq