\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77734 Re: Partiële afgeleide Bedankt!Bij de tweede zijn de fx(x,y) en fy(x,y) toch gelijk? Namelijk yxy-1? Loes Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 maart 2016 Antwoord Dat lijkt me niet!$\eqalign{ & f(x,y) = x^y \cr & f_x (x,y) = yx^{y - 1} \cr & f_y (x,y) = x^y \cdot \ln (x) \cr} $Zie 7. Exponentiële functies WvR dinsdag 1 maart 2016 Re: Re: Partiële afgeleide ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt!Bij de tweede zijn de fx(x,y) en fy(x,y) toch gelijk? Namelijk yxy-1? Loes Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 maart 2016
Loes Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 maart 2016
Dat lijkt me niet!$\eqalign{ & f(x,y) = x^y \cr & f_x (x,y) = yx^{y - 1} \cr & f_y (x,y) = x^y \cdot \ln (x) \cr} $Zie 7. Exponentiële functies WvR dinsdag 1 maart 2016
WvR dinsdag 1 maart 2016
©2001-2025 WisFaq