\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76729 Re: Re: Re: Soorten functies Voor alle duidelijkheid De vraag was geef een voorbeeld met de functie f(-a)= -f(a) Mijn vraag aan jou is Is dat f(x)= x3 of f(x)= -X3 edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015 Antwoord Je vindt het vast niet leuk, maar beide functies kunnen als voorbeeld dienen. MBL dinsdag 3 november 2015 Re: Re: Re: Re: Soorten functies ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor alle duidelijkheid De vraag was geef een voorbeeld met de functie f(-a)= -f(a) Mijn vraag aan jou is Is dat f(x)= x3 of f(x)= -X3 edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015
Je vindt het vast niet leuk, maar beide functies kunnen als voorbeeld dienen. MBL dinsdag 3 november 2015
MBL dinsdag 3 november 2015
©2001-2025 WisFaq