\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76725 Re: Re: Soorten functies kun je niet wat duidelijker zijn. Ik heb morgen toets logica en zit niet op heen en weer spelletjes te wachten edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015 Antwoord Mag je tegen f(-a) = -f(a) ook niet zeggen -f(-a) = f(a) ? MBL dinsdag 3 november 2015 Re: Re: Re: Soorten functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kun je niet wat duidelijker zijn. Ik heb morgen toets logica en zit niet op heen en weer spelletjes te wachten edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015
Mag je tegen f(-a) = -f(a) ook niet zeggen -f(-a) = f(a) ? MBL dinsdag 3 november 2015
MBL dinsdag 3 november 2015
©2001-2024 WisFaq