\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76723 Re: Soorten functies Bedankt Maar het klopt niet wat je zegt. Als een functie punt-symmetrisch is dan krijg je toch f(a) = -f(-a). of niet dan edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015 Antwoord Mag je tegen A = -B ook niet zeggen -A = B ? MBL dinsdag 3 november 2015 Re: Re: Soorten functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt Maar het klopt niet wat je zegt. Als een functie punt-symmetrisch is dan krijg je toch f(a) = -f(-a). of niet dan edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 november 2015
Mag je tegen A = -B ook niet zeggen -A = B ? MBL dinsdag 3 november 2015
MBL dinsdag 3 november 2015
©2001-2024 WisFaq