\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76541 Re: Parametervoorstelling Maar als k 8 is, dan is t 2$\pi$. Als je dat invult dan krijg je sin(4·2$\pi$) en dan komt er geen 0 uit? Dat snap ik nog niet helemaal. Lauren Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 oktober 2015 Antwoord Hallo Lauren,sin(4·2$\pi$) is toch keurig nul? k=8 levert dus ook een oplossing, tenzij t=2$\pi$ buiten het domein ligt. GHvD woensdag 14 oktober 2015 Re: Re: Parametervoorstelling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar als k 8 is, dan is t 2$\pi$. Als je dat invult dan krijg je sin(4·2$\pi$) en dan komt er geen 0 uit? Dat snap ik nog niet helemaal. Lauren Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 oktober 2015
Lauren Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 oktober 2015
Hallo Lauren,sin(4·2$\pi$) is toch keurig nul? k=8 levert dus ook een oplossing, tenzij t=2$\pi$ buiten het domein ligt. GHvD woensdag 14 oktober 2015
GHvD woensdag 14 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq