\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72947 Re: Voorbeelden I Maar voor de tweede oplossing moet je toch $2\pi-$de eerste oplossing doen? Dus $\frac{1}{6}\pi$? Dus ik dacht - - is + vandaar $2\frac{1}{6}\pi$ josine Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014 Antwoord Nee, dat was bij de cosinus. Bij de sinus heb je $x$ en $x-\pi$. Dus zoiets als:$sin(x)=\frac{1}{2}$$x=\frac{1}{6}\pi$ of $x=\pi-\frac{1}{6}\pi$of ook:$sin(x)=-\frac{1}{2}$$x=-\frac{1}{6}\pi$ of $x=\pi--\frac{1}{6}\pi$Bedoel je dat? WvR maandag 12 mei 2014 Re: Re: Voorbeelden I ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar voor de tweede oplossing moet je toch $2\pi-$de eerste oplossing doen? Dus $\frac{1}{6}\pi$? Dus ik dacht - - is + vandaar $2\frac{1}{6}\pi$ josine Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014
josine Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014
Nee, dat was bij de cosinus. Bij de sinus heb je $x$ en $x-\pi$. Dus zoiets als:$sin(x)=\frac{1}{2}$$x=\frac{1}{6}\pi$ of $x=\pi-\frac{1}{6}\pi$of ook:$sin(x)=-\frac{1}{2}$$x=-\frac{1}{6}\pi$ of $x=\pi--\frac{1}{6}\pi$Bedoel je dat? WvR maandag 12 mei 2014
WvR maandag 12 mei 2014
©2001-2024 WisFaq