\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72948 Re: Re: Voorbeelden I Oooh dus bij die sin x is \frac{1}{6}\pi moet ik \pi bij optellen voor de tweede oplossing? En die dan beiden keer k\cdot2\pi? josine Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014 Antwoord Je trekt de eerste oplossing van \pi af. Als je 't helemaal goed doet dan krijg je:sin(x)=\frac{1}{2}x=\frac{1}{6}\pi+k\cdot2\pi of x=\pi-\frac{1}{6}\pi+k\cdot2\pix=\frac{1}{6}\pi+k\cdot2\pi of x=\frac{5}{6}\pi+k\cdot2\piBij de sinus dan... WvR maandag 12 mei 2014 Re: Re: Re: Voorbeelden I ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Oooh dus bij die sin x is \frac{1}{6}\pi moet ik \pi bij optellen voor de tweede oplossing? En die dan beiden keer k\cdot2\pi? josine Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014
josine Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014
Je trekt de eerste oplossing van \pi af. Als je 't helemaal goed doet dan krijg je:sin(x)=\frac{1}{2}x=\frac{1}{6}\pi+k\cdot2\pi of x=\pi-\frac{1}{6}\pi+k\cdot2\pix=\frac{1}{6}\pi+k\cdot2\pi of x=\frac{5}{6}\pi+k\cdot2\piBij de sinus dan... WvR maandag 12 mei 2014
WvR maandag 12 mei 2014
©2001-2025 WisFaq