Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 70543 

Re: Helling bepalen

De afgeleide is zelf gelukt, had een foutje gemaakt wat kwam door de haakjes enz. Ik heb x=0 ingevoerd en kwam uit op -6.
Klopt het dan dat je dy-dx = -6 uitkom?
x=0 en y=18 klopt dit een beetje? Ik probeer dit te begrijpen, omdat ik moeite heb met differentiëren van functie's.

Yvette
Iets anders - woensdag 26 juni 2013

Antwoord

f'(0)=-6 inderdaad!

Op Differentiëren staat een soort samenvatting met uitleg, voorbeelden en opgaven.

WvR
woensdag 26 juni 2013

 Re: Re: Helling bepalen 

©2001-2024 WisFaq