\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70191 Re: Re: Goniometrische functies Je gaat me misschien niet geloven maar dit had ik zelf ook al gevonden.En sin2ß + sin2ß = 1 , hoofdformule.En cotß= 1/ tanß,Dan zet ik het linker lid op dezelfde noemer namelijk tan ß en dan bekom ik(tan2ß +1) / tanß = 1/ sinß.cosßKlopt dit?En dan...Hopelijk kunt u me helpen ;) Nicola 3de graad ASO - maandag 29 april 2013 Antwoord Er is een formule voor sin2b die sprekend lijkt op de noemer. Op de factor 2 na... dan..$\sin 2\beta = 2\sin \beta \cos \beta$Je weet waar je naar toe wilt. Zie je 'm? WvR maandag 29 april 2013 Re: Re: Re: Goniometrische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je gaat me misschien niet geloven maar dit had ik zelf ook al gevonden.En sin2ß + sin2ß = 1 , hoofdformule.En cotß= 1/ tanß,Dan zet ik het linker lid op dezelfde noemer namelijk tan ß en dan bekom ik(tan2ß +1) / tanß = 1/ sinß.cosßKlopt dit?En dan...Hopelijk kunt u me helpen ;) Nicola 3de graad ASO - maandag 29 april 2013
Nicola 3de graad ASO - maandag 29 april 2013
Er is een formule voor sin2b die sprekend lijkt op de noemer. Op de factor 2 na... dan..$\sin 2\beta = 2\sin \beta \cos \beta$Je weet waar je naar toe wilt. Zie je 'm? WvR maandag 29 april 2013
WvR maandag 29 april 2013
©2001-2024 WisFaq