\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70178 Re: Goniometrische functies Ik heb alles op dezelfde noemer gezet namelijk cosß·sinß Maar dit helpt me niet echt verder....?? Nicola 3de graad ASO - maandag 29 april 2013 Antwoord $\Large\begin{array}{l} \frac{{\sin \beta }}{{\cos \beta }} + \frac{{\cos \beta }}{{\sin \beta }} = \\ \frac{{\sin \beta \cdot \sin \beta }}{{\cos \beta \cdot \sin \beta }} + \frac{{\cos \beta \cdot \cos \beta }}{{\sin \beta \cdot \cos \beta }} = \\ \frac{{\sin ^2 \beta + \cos ^2 \beta }}{{\sin \beta \cdot \cos \beta }}\\ \end{array}$De teller is... en voor de noemer... Nu jij weer! WvR maandag 29 april 2013 Re: Re: Goniometrische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb alles op dezelfde noemer gezet namelijk cosß·sinß Maar dit helpt me niet echt verder....?? Nicola 3de graad ASO - maandag 29 april 2013
Nicola 3de graad ASO - maandag 29 april 2013
$\Large\begin{array}{l} \frac{{\sin \beta }}{{\cos \beta }} + \frac{{\cos \beta }}{{\sin \beta }} = \\ \frac{{\sin \beta \cdot \sin \beta }}{{\cos \beta \cdot \sin \beta }} + \frac{{\cos \beta \cdot \cos \beta }}{{\sin \beta \cdot \cos \beta }} = \\ \frac{{\sin ^2 \beta + \cos ^2 \beta }}{{\sin \beta \cdot \cos \beta }}\\ \end{array}$De teller is... en voor de noemer... Nu jij weer! WvR maandag 29 april 2013
WvR maandag 29 april 2013
©2001-2024 WisFaq