\require{AMSmath} Goniometrische functies Ik heb al verschillende dingen geprobeerd om dit te bewijzen maar het lukt niet echt.Zou er mij iemand kunnen helpen?Bewijs: $\tan\beta + \cot\beta = \large\frac{2}{\sin2\beta}$ Nicola 3de graad ASO - zondag 28 april 2013 Antwoord Wat dacht je van:$\tan \beta + \cot \beta = \large\frac{{\sin \beta }}{{\cos \beta }} + \frac{{\cos \beta }}{{\sin \beta }}$Zet alles onder één noemer en dan is het niet ver meer... WvR zondag 28 april 2013 Re: Goniometrische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb al verschillende dingen geprobeerd om dit te bewijzen maar het lukt niet echt.Zou er mij iemand kunnen helpen?Bewijs: $\tan\beta + \cot\beta = \large\frac{2}{\sin2\beta}$ Nicola 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
Nicola 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
Wat dacht je van:$\tan \beta + \cot \beta = \large\frac{{\sin \beta }}{{\cos \beta }} + \frac{{\cos \beta }}{{\sin \beta }}$Zet alles onder één noemer en dan is het niet ver meer... WvR zondag 28 april 2013
WvR zondag 28 april 2013
©2001-2024 WisFaq