\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68836 Re: Wandeling tijd uitrekenen ik had eerst:3 km = 45 min.20 km = ? min.met verhoudingstabel20x45/3= 300 minuten ... maar dit was fout yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 november 2012 Antwoord Wat was het antwoord dan? hk zaterdag 3 november 2012 Re: Re: Wandeling tijd uitrekenen Re: Re: Wandeling tijd uitrekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik had eerst:3 km = 45 min.20 km = ? min.met verhoudingstabel20x45/3= 300 minuten ... maar dit was fout yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 november 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 november 2012
Wat was het antwoord dan? hk zaterdag 3 november 2012
hk zaterdag 3 november 2012
©2001-2024 WisFaq