\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68854 Re: Re: Wandeling tijd uitrekenen 300 minuten 60 minuten = 1 uur dus dan kom je uit op 50 uur maar dat klopt toch niet? saar Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 november 2012 Antwoord 1·60=60 2·60=120 3·60=180 4·60=240 5·60=300 Dus 300/60=? Of ook: 300/60=(30·10)/(6·10)=30/6=? hk dinsdag 6 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
300 minuten 60 minuten = 1 uur dus dan kom je uit op 50 uur maar dat klopt toch niet? saar Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 november 2012
saar Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 november 2012
1·60=60 2·60=120 3·60=180 4·60=240 5·60=300 Dus 300/60=? Of ook: 300/60=(30·10)/(6·10)=30/6=? hk dinsdag 6 november 2012
hk dinsdag 6 november 2012
©2001-2024 WisFaq