\require{AMSmath} Wandeling tijd uitrekenen Marta gaat met haar familie wandelen in het bos. De vorige keer dat ze gingen wandelen, hebben ze in 45 minuten ongeveer 3 kilometer gewandeld.De wandeling van vandaag is 20 kilometer. Ze wandelen ongeveer net zo snel als de vorige keer.hoe lang duurt boswandeling deze keer hoeveel uur en hoeveel minuten? yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 november 2012 Antwoord 3|4520|?Dus 3·?=20·45?=.. minuten=.. uur en .. minutenMoet kunnen hk vrijdag 2 november 2012 Re: Wandeling tijd uitrekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Marta gaat met haar familie wandelen in het bos. De vorige keer dat ze gingen wandelen, hebben ze in 45 minuten ongeveer 3 kilometer gewandeld.De wandeling van vandaag is 20 kilometer. Ze wandelen ongeveer net zo snel als de vorige keer.hoe lang duurt boswandeling deze keer hoeveel uur en hoeveel minuten? yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 november 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 november 2012
3|4520|?Dus 3·?=20·45?=.. minuten=.. uur en .. minutenMoet kunnen hk vrijdag 2 november 2012
hk vrijdag 2 november 2012
©2001-2024 WisFaq