Loading jsMath...



Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 67875 

Re: Constante bepalen differentievergelijking

Misschien ben ik kippig, maar volgens mij volgt delta t uit de opgave, het gaat om L(0) en L(15), dus delta t = 15 - 0 = 15!

Hendri
Iets anders - woensdag 3 oktober 2012

Antwoord

Waarom zou \Delta t niet gelijk aan 1 kunnen zijn? Dan kost het 15 stappen om van 0 naar 15 te komen. Met \Delta t=0.5 kost het dertig stappen. Enzovoort.

kphart
donderdag 4 oktober 2012

 Re: Re: Constante bepalen differentievergelijking 

©2001-2025 WisFaq