\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68163 Re: Hoe oplossen in R De eerste die u schreef. Ik wist niet hoe ik dat moest schrijven en ik heb dan nog iets te vragen geschreven zoals de eerste 10^-2x = 0,01 6^x-1 = vierkantswortel 6 Deze oefeningen zijn een beetje moeilijker door de komma getal en wortel, hoe moet ik deze oefening maken? Dankuwel! Tugba 3de graad ASO - woensdag 15 augustus 2012 Antwoord Beide kun je doen door de rechterleden ook als machten te schrijven; $0{,}01=10^{-2}$ en $\sqrt6=6^{\frac12}$, toch? kphart donderdag 16 augustus 2012 Re: Re: Hoe oplossen in R ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De eerste die u schreef. Ik wist niet hoe ik dat moest schrijven en ik heb dan nog iets te vragen geschreven zoals de eerste 10^-2x = 0,01 6^x-1 = vierkantswortel 6 Deze oefeningen zijn een beetje moeilijker door de komma getal en wortel, hoe moet ik deze oefening maken? Dankuwel! Tugba 3de graad ASO - woensdag 15 augustus 2012
Tugba 3de graad ASO - woensdag 15 augustus 2012
Beide kun je doen door de rechterleden ook als machten te schrijven; $0{,}01=10^{-2}$ en $\sqrt6=6^{\frac12}$, toch? kphart donderdag 16 augustus 2012
kphart donderdag 16 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq