\require{AMSmath} Hoe oplossen in R Hallo, ik vraag me af hoe ik deze oefeningen moet oplossen in R:6^x-2 = 23^x+5 = 3^xAlvast bedankt! Tugba 3de graad ASO - maandag 13 augustus 2012 Antwoord Met logaritmen zou ik zeggen: staat er trouwens $6^{x-2}=2$ of $6^x-2=2$? Idem voor de tweede vergelijking. kphart woensdag 15 augustus 2012 Re: Hoe oplossen in R ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik vraag me af hoe ik deze oefeningen moet oplossen in R:6^x-2 = 23^x+5 = 3^xAlvast bedankt! Tugba 3de graad ASO - maandag 13 augustus 2012
Tugba 3de graad ASO - maandag 13 augustus 2012
Met logaritmen zou ik zeggen: staat er trouwens $6^{x-2}=2$ of $6^x-2=2$? Idem voor de tweede vergelijking. kphart woensdag 15 augustus 2012
kphart woensdag 15 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq