\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66859 Re: Primitieve bepalen Nee maar wel 2Ö(ax+b)/a. Alleen hier kan ik niks mee. Bouddo Leerling mbo - donderdag 2 februari 2012 Antwoord Voor $F(x) = \large \frac{{2\sqrt {ax + b} }}{a}$ geldt $F( - \frac{1}{2}) = 0$ en $F(0) = 1$.Invullen en bereken a en b.Lukt dat? WvR donderdag 2 februari 2012 Re: Re: Primitieve bepalen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee maar wel 2Ö(ax+b)/a. Alleen hier kan ik niks mee. Bouddo Leerling mbo - donderdag 2 februari 2012
Bouddo Leerling mbo - donderdag 2 februari 2012
Voor $F(x) = \large \frac{{2\sqrt {ax + b} }}{a}$ geldt $F( - \frac{1}{2}) = 0$ en $F(0) = 1$.Invullen en bereken a en b.Lukt dat? WvR donderdag 2 februari 2012
WvR donderdag 2 februari 2012
©2001-2025 WisFaq