\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66860 Re: Re: Primitieve bepalen Niet echt.Als ik (-1/2,0) invul dan krijg ik:2$\sqrt{ }${(-1/2a)+b}/2 =0 en hoe meet je hier a of b uit halen? boudou Leerling mbo - donderdag 2 februari 2012 Antwoord Ooit stelsels opgelost van twee vergelijkingen en twee variabelen? Je moet F(0)=1 ook invullen. Je krijgt dan twee vergelijkingen met twee onbekenden.Zie eventueel Voorbeelden stelsels oplossen voor een voorbeeld.$\begin{array}{l} \left\{ \begin{array}{l} \frac{{2\sqrt {a \cdot - \frac{1}{2} + b} }}{a} = 0 \\ \frac{{2\sqrt {a \cdot 0 + b} }}{a} = 1 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} \frac{{4\left( { - \frac{1}{2}a + b} \right)}}{{a^2 }} = 0 \\ \frac{{4b}}{{a^2 }} = 1 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} \frac{{ - 2a + 4b}}{{a^2 }} = 0 \\ \frac{{4b}}{{a^2 }} = 1 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} - 2a + 4b = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} - 2a + a^2 = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} a^2 - 2a = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} a\left( {a - 2} \right) = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} a = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right.k.n \vee \left\{ \begin{array}{l} a = 2 \\ b = 1 \\ \end{array} \right. \\ \end{array}$ WvR vrijdag 3 februari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Niet echt.Als ik (-1/2,0) invul dan krijg ik:2$\sqrt{ }${(-1/2a)+b}/2 =0 en hoe meet je hier a of b uit halen? boudou Leerling mbo - donderdag 2 februari 2012
boudou Leerling mbo - donderdag 2 februari 2012
Ooit stelsels opgelost van twee vergelijkingen en twee variabelen? Je moet F(0)=1 ook invullen. Je krijgt dan twee vergelijkingen met twee onbekenden.Zie eventueel Voorbeelden stelsels oplossen voor een voorbeeld.$\begin{array}{l} \left\{ \begin{array}{l} \frac{{2\sqrt {a \cdot - \frac{1}{2} + b} }}{a} = 0 \\ \frac{{2\sqrt {a \cdot 0 + b} }}{a} = 1 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} \frac{{4\left( { - \frac{1}{2}a + b} \right)}}{{a^2 }} = 0 \\ \frac{{4b}}{{a^2 }} = 1 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} \frac{{ - 2a + 4b}}{{a^2 }} = 0 \\ \frac{{4b}}{{a^2 }} = 1 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} - 2a + 4b = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} - 2a + a^2 = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} a^2 - 2a = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} a\left( {a - 2} \right) = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} a = 0 \\ 4b = a^2 \\ \end{array} \right.k.n \vee \left\{ \begin{array}{l} a = 2 \\ b = 1 \\ \end{array} \right. \\ \end{array}$ WvR vrijdag 3 februari 2012
WvR vrijdag 3 februari 2012
©2001-2024 WisFaq