\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65529 Re: Stelsel Vergelijking Maar (2/5) = 0.40.4 · 6 = 2.4 = 2(2/5). Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011 Antwoord O bedoel je dat...Verder klopt het wel. Alleen kan je deze stap niet opschrijven want het is onzin:$\cases{3y = 3\\2(2/5)y = 24}$Maar verder ok. Nog wel even x uitrekenen natuurlijk... Vreemd genoeg kwam er bij net iets anders uit....Ik zit nog een beetje na te suffen van de vakantie... WvR woensdag 17 augustus 2011 Re: Re: Stelsel Vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar (2/5) = 0.40.4 · 6 = 2.4 = 2(2/5). Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
O bedoel je dat...Verder klopt het wel. Alleen kan je deze stap niet opschrijven want het is onzin:$\cases{3y = 3\\2(2/5)y = 24}$Maar verder ok. Nog wel even x uitrekenen natuurlijk... Vreemd genoeg kwam er bij net iets anders uit....Ik zit nog een beetje na te suffen van de vakantie... WvR woensdag 17 augustus 2011
WvR woensdag 17 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq