\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65530 Re: Re: Stelsel Vergelijking 0.6y = -21 y = -21/0.6 y = -35 Correct ? Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011 Antwoord Daar is niks mee... WvR woensdag 17 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
0.6y = -21 y = -21/0.6 y = -35 Correct ? Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Daar is niks mee... WvR woensdag 17 augustus 2011
WvR woensdag 17 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq