\require{AMSmath} Stelsel Vergelijking Hoe los ik deze vergelijking op; 3x+3y = 3 0.5x + (2/5)y = 4 Ik heb gedaan: 3x + 3y = 3 3x + 2(2/5)y = 24 3y = 3 2(2/5)y = 24 (3/5)y = -21 y = -35 Klopt dit ? Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011 Antwoord Nee dat klopt niet. Je moet die (2/5)y ook keer 6 doen, niet keer 2. Maar handiger is om alle keer 10 te doen.... 0,5x+(2/5)y=4 wordt 5x+4y=40 WvR woensdag 17 augustus 2011 Re: Stelsel Vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik deze vergelijking op; 3x+3y = 3 0.5x + (2/5)y = 4 Ik heb gedaan: 3x + 3y = 3 3x + 2(2/5)y = 24 3y = 3 2(2/5)y = 24 (3/5)y = -21 y = -35 Klopt dit ? Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Nee dat klopt niet. Je moet die (2/5)y ook keer 6 doen, niet keer 2. Maar handiger is om alle keer 10 te doen.... 0,5x+(2/5)y=4 wordt 5x+4y=40 WvR woensdag 17 augustus 2011
WvR woensdag 17 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq