\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65419 Re: Primitiveren van breuk Ja dat snap ik, maar de volgende stap snap ik niet. Moet je het tot een vorm van Ln schrijven? sambo Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 juli 2011 Antwoord Wat is een primitieve van 1/x2? Dat was F(x)=1/x+C toch?Had je de substitutiemethode al gezien? Dat zou nog wel 's van pas kunnen komen!ln(x) komt in beeld als je een primitieve wilt vinden van iets dat lijkt op f(x)=1/x WvR vrijdag 22 juli 2011 Re: Re: Primitiveren van breuk ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja dat snap ik, maar de volgende stap snap ik niet. Moet je het tot een vorm van Ln schrijven? sambo Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 juli 2011
sambo Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 juli 2011
Wat is een primitieve van 1/x2? Dat was F(x)=1/x+C toch?Had je de substitutiemethode al gezien? Dat zou nog wel 's van pas kunnen komen!ln(x) komt in beeld als je een primitieve wilt vinden van iets dat lijkt op f(x)=1/x WvR vrijdag 22 juli 2011
WvR vrijdag 22 juli 2011
©2001-2024 WisFaq