\require{AMSmath} Primitiveren van breuk Hallo,Kan iemand me uitleggen hoe je een van deze breuk een primitieve functie maakt?f(x)=1/(1-2x+x2) sambo Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 juli 2011 Antwoord Deze functie laat zich herschrijven als $f(x) = \large \frac{1}{{\left( {x - 1} \right)^2 }}$.Zou het dan lukken? WvR vrijdag 22 juli 2011 Re: Primitiveren van breuk ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Kan iemand me uitleggen hoe je een van deze breuk een primitieve functie maakt?f(x)=1/(1-2x+x2) sambo Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 juli 2011
sambo Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 juli 2011
Deze functie laat zich herschrijven als $f(x) = \large \frac{1}{{\left( {x - 1} \right)^2 }}$.Zou het dan lukken? WvR vrijdag 22 juli 2011
WvR vrijdag 22 juli 2011
©2001-2024 WisFaq