Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 63890 

Re: Wandelsnelheid

Een beetje meer uitleg mag nog wel,..ik zie het nog niet dagen in het Oosten !
HL

HL
Iets anders - dinsdag 28 december 2010

Antwoord

Voor Y geldt

Sy= vy·(t-t0)
vy=v+1, dat had je inderdaad al.
S(t0)=0 met deze uitdrukking, dat is wat je wilt, met t0=1/4. Dus Sy=...
Dan Sx=Sy=5 zal je inderdaad de correcte t en v geven.

Bernhard
dinsdag 28 december 2010

 Re: Re: Wandelsnelheid 

©2001-2024 WisFaq