Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 63891 

Re: Re: Wandelsnelheid

Sorry, Bernard, maar ik ben echt niet mee....
S(y)= v(y)(t-1/4)=0
S(y)= (v+1)(t-1/4)=0
S(x)= vt
En dan S(x)=S(y)=5 ??
En nu....
Groeten,
HL

HL
Iets anders - woensdag 29 december 2010

Antwoord

Welk gedeelte is precies onduidelijk? Lees je oorspronkelijke vraag nog eens. Daar had je de goede methode al te pakken, doch alleen een fout gemaakt in de uitdrukking voor Sy.

Bernhard
woensdag 29 december 2010

©2001-2024 WisFaq