\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61837 Re: Integralen berekenen Bedankt! De eerste heb ik nu wel ongeveer, denk ik. De tweede blijft nog steeds een probleem. Wanneer ik Öx gelijk stel aan u dan is du gelijk aan 1/2Öx)dx, maar ik zie niet wat ik hier verder mee ben. Alvast bedankt! l 3de graad ASO - zondag 7 maart 2010 Antwoord Laurien, Als Öx=u,dan is x=u2 en dx=2udu. kn zondag 7 maart 2010 Re: Re: Integralen berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt! De eerste heb ik nu wel ongeveer, denk ik. De tweede blijft nog steeds een probleem. Wanneer ik Öx gelijk stel aan u dan is du gelijk aan 1/2Öx)dx, maar ik zie niet wat ik hier verder mee ben. Alvast bedankt! l 3de graad ASO - zondag 7 maart 2010
l 3de graad ASO - zondag 7 maart 2010
Laurien, Als Öx=u,dan is x=u2 en dx=2udu. kn zondag 7 maart 2010
kn zondag 7 maart 2010
©2001-2024 WisFaq