\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59614 Re: Vereenvoudigen wortels tot een bepaalde macht hallo ,dit is een vraag ivm het eerste antwoord ;hoe kom je van (Ö3)5 naar 9Ö3 ?Alvast bedankt Bart Iets anders - woensdag 16 december 2009 Antwoord $\left( {\sqrt 3 } \right)^5 = \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 = 3 \cdot 3 \cdot \sqrt 3 = 9\sqrt 3 $ WvR woensdag 16 december 2009 Re: Re: Vereenvoudigen wortels tot een bepaalde macht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo ,dit is een vraag ivm het eerste antwoord ;hoe kom je van (Ö3)5 naar 9Ö3 ?Alvast bedankt Bart Iets anders - woensdag 16 december 2009
Bart Iets anders - woensdag 16 december 2009
$\left( {\sqrt 3 } \right)^5 = \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 \cdot \sqrt 3 = 3 \cdot 3 \cdot \sqrt 3 = 9\sqrt 3 $ WvR woensdag 16 december 2009
WvR woensdag 16 december 2009
©2001-2024 WisFaq